۱۴۰۴ يکشنبه ۲۳ تير

حضور پررنگ بخش بين‌الملل در يازدهمين جشنواره ملي حركت

حضور پررنگ بخش بين‌الملل در يازدهمين جشنواره ملي حركت

مديركل فرهنگي وزارت علوم تحقيقات فناوري خبر داد:

حضور پررنگ بخش بين‌الملل در يازدهمين جشنواره ملي حركت

 

 مديركل فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري گفت: ايجاد فضاي گفتگو و فراهم كردن زمينه حضور جدي بخش صنعت و تقويت بخش بين‌الملل دو رويكرد اصلي يازدهمين جشنواره ملي حركت است.

 

به گزارش خبرنگار ايسنا- منطقه اصفهان، محمدهادي عسكري صبح امروز (چهارشنبه) در نشست خبري به مناسبت برگزاري يازدهمين جشنواره ملي حركت در اصفهان، اظهار كرد: دانشگاه‌هاي امروز بايد دانشگاهي مؤثر بوده و در حل مسائل كشور تأثيرگذار باشند، ازاين‌رو با تقويت بخش بين‌الملل و دعوت از دانشجويان و اساتيد خارجي در راستاي توسعه كمي و كيفي جشنواره حركت گام برداشته‌ايم.

 

وي ادامه داد: دو هزار و 720 شركت‌كننده از 108 كشور در بخش بين‌الملل جشنواره ثبت كرده‌اند كه از اين تعداد، 64.9 درصد در مقطع كارشناسي، 22 درصد در مقطع كارشناسي ارشد و 10 درصد در مقطع دكتري هستند، هم‌چنين پنج سخنران خارجي نيز براي شركت در اين جشنواره اعلام آمادگي كرده‌اند.

 

مديركل فرهنگي وزارت علوم تحقيقات فناوري اضافه كرد: در راستاي تقويت بخش ارتباط صنعت با جامعه، با وزارتخانه‌ها و سازمان‌هاي اصلي در كشور مكاتباتي صورت گرفته و در حال پيگيري براي حضور وزارتخانه ديگر در جشنواره هستيم، هم‌چنين از 200 شركتي كه اعلام آمادگي براي حضور در جشنواره كرده‌اند، 27 شركت به ارائه توليدات خود در جشنواره مي‌پردازند.

 

وي  راهبرد اصلي اداره كل فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم را تقويت ارتباط انجمن‌هاي علمي جشنواره و ارتباط مؤثر با صنعت عنوان كرد و گفت: ارتقاء كيفيت بخش نمايشگاهي، توسعه تعاملات ملي و بين‌المللي و تقويت حوزه‌هاي رقابتي و داوري جشنواره بر اساس استانداردهاي علمي از ديگر اهداف يازدهمين جشنواره ملي حركت است.

 

مديركل فرهنگي وزارت علوم تحقيقات فناوري يازدهمين دوره جشنواره حركت در پنج گروه آموزشي فني و مهندسي، علوم انساني، علوم پايه، كشاورزي و هنر و معماري و در حوزه‌هاي رقابتي انجمن علمي، فعاليت خلاقانه، نشريه، مسابقه، محتواي ديجيتال، كتاب، اختراع، كارآفريني و بخش ويژه به عنوان يكي از بزرگ‌ترين رويدادهاي علمي و دانشجويي كشور امسال در اصفهان برگزار مي‌شود.

 

افزايش دريافت آثار نسبت به سال گذشته 

 

عسكري با بيان اينكه 106 دانشگاه و موسسه آموزش عالي دولتي و غيردولتي آثار خود را به دبيرخانه ملي جشنواره ارسال كرده‌اند، تصريح كرد: تعداد كل آثار رسيده، يك هزار و 335 اثر است كه 36 درصد در گروه فني مهندسي، 27 درصد در گروه علوم انساني، 14 درصد در گروه علوم پايه، 12 درصد در گروه كشاورزي و 11 درصد در گروه هنر است.

 

مديركل فرهنگي وزارت علوم تحقيقات فناوري ادامه داد: تقويت داوري، يكي از رويكردهاي اين دوره از جشنواره است كه پس از بازنگري و اعمال تغييرات در بخش داوري، 153 نفر از اعضاي هيئت علمي و اساتيد مشاور انجمن‌هاي علمي به عنوان داوران جشنواره انتخاب شدند.

 

وي از اتمام داوري مقدماتي آثار خبر داد و گفت: هر اثر توسط دو داور و بر اساس گروه‌هاي آموزشي موردبررسي قرار گرفت. در مرحله داوري نيمه‌نهايي، آثار بر اساس پنج گروه‌ تحصيلي دسته‌بندي و با توجه به رشته تحصيلي، موضوع و حوزه‌ تخصصي داوري مي‌شوند.

 

عسكري با بيان اينكه داوري اين دوره براي نخستين بار از طريق سامانه الكترونيك انجام مي‌شود، خاطرنشان كرد: به منظور كاهش ضريب خطا، تعداد داوران افزايش يافته است.

 

گفتني است؛ در پايان اين نشست از پوستر و سايت دبيرخانه يازدهمين جشنواره ملي حركت رونمايي شد.

 

به گزارش ايسنا، جشنواره ملي حركت رويدادي براي رقابت، عرضه و نمايش دستاوردهاي برتر علمي دانشجويي كشور است كه سالانه توسط وزارت علوم برگزار مي‌شود. دانشگاه اصفهان باهدف افزايش مشاركت دانشجويان در فعاليت‌هاي علمي و حمايت و تشويق آن‌ها، شناسايي انجمن‌ها و دانشجويان داراي دستاوردهاي علمي ممتاز، انعكاس و انتقال تجربه فعاليت‌هاي علمي موفق ميان دانشجويان و تشويق آن‌ها به فعاليت‌هاي متناسب با اولويت‌ها و نيازهاي كشور، چهار آذرماه امسال ميزبان يازدهمين جشنواره ملي حركت است.

 

تاریخ:
1397/09/02
تعداد بازدید:
612
منبع:
Powered by DorsaPortal